Uskrsni sajam u Lipiku 2018.
2. DAN - BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR LIPIK

Nakon Kligla, drugog dana zablistao Osmanović

18.12.2016. 12:36 | 1649 pregleda | Sport

Odlčan nogomet gledamo na 14. Božićnom malonogometnom turniru, potvrdile su to i utakmice drugog dana igrane 17. prosinca. Turnir se danas nastavlja u 18 sati.

Piše:
Marko Barčan

Prvu utakmicu drugog dana turnira igrali su Midex PRO - Vinarija Ćasić i Sloga iz Jazavice. Unatoč dobroj igri mladih momaka iz Pakraca i Lipika, Sloga je upisala 3 boda pobjedom 3:1.
Druga utakmica nažalost nije odigrana jer se DI Ognjište nije pojavilo na utakmici pa je ekipa Numero KIP došla bez borbe do tri boda, no zato su zadnje tri utakmice pokazale odličnu i napetu igru suparnika.

Vinarija Ćasić došla je do pobjede protiv DPH Novske rezultatom 5-4, a nakon što je prvi dan turnira obilježio Karlo Kligl, jučer se to moglo reći za drugog napadača NK Lipik 1925 Zlatka Osmanovića koji je svojim driblinzima i golovima u nevjerici ostavljao protivnike. U odličnoj i napetoj četvrtoj utakmici Numero KIP porazio je Supermene rezultatom 2-1 i trenutno sa dvije pobjede drži prvo mjesto skupine C, a nepoznanica u skupini ostaju Caffe bar Škorpioni koji igraju danas svoju prvu utakmicu.
U posljednjoj utakmici večeri Šume Šugić porazile su Slučajne prolaznike rezultatom 3-2 u krajnje neizvjesnoj i napetoj utakmici do samog kraja susreta.

Fotogalerija 2. Dan Božićni malonogometni turnir Lipik 2016.