Bioterapija u Lipiku

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

14.03.2018. 09:09 | 235 pregleda | Najave

U konferencijskoj dvorani Quella u Lipiku od petka 23. ožujka do nedjelje 25. ožujka bioterapijska obitelj Lorger održat će terapije. Ovo je trinaesti put kako dolaze u Lipik, a uspješnost bioterapeutskih tretmana može potvrditi niz sugrađana.

Piše:
Compas

Obitelj Lorger već duži niz godina izvodi bioterapeutske tretmane po metodi Zdenka Domančića®, čiji je cilj smanjenje i eliminacija zdravstvenih tegoba. Već daleke 1984. godine u Zagrebu je pred posebnom zdravstvenom komisijom dokazano uspješno djelovanje ove metode. O uspješnosti i prenosivosti te metode svjedoče mnogi učenici širom svijeta, koji tu metodu s uspjesima primijenjuju u praksi liječenja ljudi, ali i životinja. Bioterapeutska obitelj Lorger je obitelj licenciranih terapeuta čiju stručnost potvrđuju medicinsko potvrđeni rezultati liječnika i to posebno kod bolesti koje su označene za neizlječive, napisali su nam o sebi. Više informacija možete pročitati na internet stranici http://www.bioterapija-lorger.com/.

U Lipiku će održati četiri tretmana u tri dana (kotizacija je 200 kuna), a svi zainteresirani za tretman mogu se javiti na broj mobitela 099/5952-837 (Ivana Hlebec)