KANDIDATURE DO 10. RUJNA

Izbor za najboljeg sportaša Lipika

10.08.2017. 09:54 | 1170 pregleda | Najave

Po izboru Compasa četvrtu godinu provodi se izbor za najboljeg sportaša Grada Lipika, a nagrada će kao i svake godine biti uručena prigodno povodom Dana Grada Lipika.

Piše:
Marko Barčan

Prijedlozi za ovu nagradu mogu se dostaviti na mail adresu kontakt@compas.com.hr, poštom ili osobno uredništvu Compasa na adresi Staklanska ulica 2a, Lipik. Prijava mora sadržavati pismeno obrazloženje za sportaša s njegovim/njezinim sportskim uspjesima odnosno rezultatima u 2016. godini, a mogu je dostaviti klubovi i pojedinci, uz uvjet da kandidat mora biti ili stanovnik Lipika ili igrati za neki od lipičkih sportskih klubova. Kandidature se primaju do 10. rujna, a o izboru će odlučivati Povjerenstvo koje će imenovati direktor Lire i urednik lista.

Svečana dodjela nagrade za najboljeg sportaša Grada Lipika u 2016. održat će se u prigodi Dana grada Lipika, o točnom datumu izvjestit ćemo naknadno.

Podsjetimo, u prvom izboru mjesečnika Compas za najboljeg sportaša Grada Lipika, za 2013. godinu priznanje je dobio rukometaš i nogometaš Karlo Kligl, član NK Lipik, u 2014. godini najbolja sportašica bila je streličarka Marija Marošević, članica SK "Kuna" Pakrac, a u 2015. titulu najboljeg sportaša Grada Lipika ponio je Ivor Podunavac, kapiten i jedan od najboljih igrača seniorske momčadi NK Lipik.