UDRUGA RAUBA

Glazbeni festival Belina Open Air Novska

31.07.2017. 09:11 | 739 pregleda | Najave

Udruga Rauba poziva sve ljubitelje elektronske glazbe na nezaobilaznu destinaciju dobrog provoda – Novljansko jezero od 19. do 20. kolovoza 2017. U predivnom prirodnom okruženju očekuje vas mnoštvo vrhunskih DJ-eva među kojima su CortexThrill, Asta Nova i Mo' Funk, Slicer&Dic3r, Ezoterica i Tom Cue. 

Piše:
Compas

Osim vrhunske večeri, očekuje vas pregršt aktivnosti u dnevnom programu; kupanje u jezeru, turniri u odbojci na pijesku i košarci, za one koji treniraju teretana na otvorenom te bilo koje moguće vanjske društvene aktivnosti, kampiranje u šatoru koje kreće već u petak 18.08. okupljanjem u večernjim satima uz bubnjeve, muziku i roštilj tko želi u vlastitom aranžmanu. Naši kreativni suradnici predstavit će svoje radove, lokalni proizvođači svoje proizvode, a moći ćete uživati i u raznim uzbudljivim performansima i radionicama supanja, yoge, bubnjanja i workouta. Boravak u prirodi i aktivnosti na otvorenom upotpunit ćemo cateringom i bogatim izborom pića.
Ovoga puta je Jack skočio u zečju rupu i posjetio Alisu, a ona mu je pokazala zemlju čudesa. Spoj prirode s elektronikom, prošlosti s budućnošću i sama ljepota jezera čini ovaj festival posebnim, a Belina open air team u suradnji s Jackom pripremio vam je dva nezaboravna dana i noć u Wonderland-u. Poklonite sebi nezaboravan vikend na predivnom mjestu zabave i iznenađenja.

Udruga Rauba