Uskrsni sajam u Lipiku 2018.
DAN OTVORENIH VRATA AGRIVIJA IZ KUTINE

Traže poznavanje stranog jezika i volju za radom

06.01.2017. 15:16 | 1941 pregleda | Gospodarstvo

Odlično pričanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika, poznavanje rada na računalu i želja za radom, uvjeti su koje moderna agrotehnološka tvrtka Agrivi iz Kutine očekuje od svojih novih zaposlenika, kako je to ukratko predstavio Matija Žulj, osnivač i direktor Agrivija 5. siječnja na Danu otvorenih vrata Agrivija.

Piše:
Marko Barčan

Tvrtka trenutačno traži 17 novih članova tima, a deset pozicija u području prodaje otvoreno je u Kutini koja ni Lipiku i Pakracu nije na kraj svijeta, već četrdesetak minuta vožnje.
 
Ono što Agrivi nudi je napredno agrotehnološko softversko rješenje kojim pomaže poljoprivednicima diljem svijeta u povećanju i postizanju profitabilne proizvodnje. U osnovi njihov sustav koristi se poput Facebooka, preko internetskog preglednika ulogira se u aplikaciju i na jednom mjestu poljoprivrednik upravlja svim aktivnostima na poljima, a kako je istaknuo Žulj, već u prvoj godini korištenja sustava poljoprivrednici mogu povećati prinos za 20% ako dnevno koriste sustav.

Tri su godine na tržištu, imaju oko 30.000 farmera koji dolaze iz 150 zemalja koje sustav podržava na 17 jezika, a uz to jedna od najvećih vrijednosti njihovog sustava je baza znanja koja se prikuplja od poljoprivrednika te algoritmi koji filtriraju procese koji dovode do najviših prinosa.

Trenutno broje 17 zaposlenika u dva ureda, u Zagrebu gdje je razvojni centar te Kutini gdje se nalazi marketing, prodaja i podrška. Kao tvrtka prepoznati su na globalnom tržištu, dobili su nagradu za najbolji svjetski start up, a na Danu otvorenih vrata mogle su se čuti i brojne druge zanimljive informacije, o osobitostima hrvatske te svjetske poljoprivrede.

Više o ponudi poslova na stranicama Agrivija.