Lipik 3x3 Challenger 2018
DOMJENAK ZA GOSPODARSTVENIKE I VIJEĆNIKE

Čestitka poduzetnicima i zahvala na doprinosu

15.12.2016. 17:27 | 2913 pregleda | Gospodarstvo

Čestitke za nadolazeće blagdane, puno poduzetničkog uspjeha u idućoj godini, kao i zahvalu za dosadašnju suradnju i doprinos, uputili su gradonačelnik Lipika Vinko Kasana, predsjednik Gradskog vijeća Ivan Molnar te direktor Lire Dejan Iličić 14. prosinca u Vatrogasnom domu Lipik na tradicionalnom domjenku za gospodarstvenike, poduzetnike i obrtnike, ravnatelje ustanova te gradske vijećnike.

Piše:
Marko Barčan

- Da nema vas, da nemamo uspješne i žilave poduzetnike, svi ovi projekti koje radimo u gradu Lipiku bili bi upitni, a onda ne bi to ni nama stvaralo zadovoljstvo da imamo i budemo smisao sami sebi, rekao je gradonačelnik Vinko Kasana te kako su u Gradu Lipiku pokrenuli dosta procesa i svi u gradskoj upravi daju sve od sebe, vrata su otvorena svim građanima, a posebno poduzetnicima.

Prisutne poduzetnike i obrtnike pozdravio je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Lipika Ivan Molnar koji je uz čestitku rekao kako je do sad u mandatu održano 25. sjednica Gradskog vijeća te da je netom prije domjenka održana sjednica na kojoj je usvojen Proračun za sljedeću godinu tako da mogu očekivati još veće aktivnosti.

Direktor Lire Dejan Iličić rekao je kako se nada da je ova godina bila poduzetnicima uspješna, te da će sljedeća biti uspješnija i da se ispred Lire svima stavlja na raspolaganje, a s mnogima od prisutnih i surađuje.  - Ove godine radili smo posebno s poljoprivrednicima jer su bili takvi natječaji, prošlo nam je 32 projekta vrijednosti preko 20 milijuna kuna, nadam se kako će u sljedećoj godini doći bolji natječaji za poduzetnike i obrtnike i da ćemo ostvariti slične rezultate, rekao je Iličić koji se pridružio čestitci i zaželio svima uspješnu novu 2017. godinu.