Uskrsni sajam u Lipiku 2018.
L-GRAFIT, OBRT ZA TRGOVINU I USLUGE

Mlada poduzetnica otvorila knjižaru bogate ponude u Lipiku

12.12.2016. 11:40 | 10049 pregleda | Gospodarstvo

[PROMO] Tihana Stakić iz Filipovca, nova je mlada poduzetnica koja je 12. prosinca u Lipiku u samom centru grada na adresi Trg kralja Tomislava 3 otvorila knjižaru i papirnicu "L-Grafit". Sa samo 21 godinom, ali i radnim iskustvom u trgovini Tihana kaže kako se na ovaj hrabar potez nije odlučila preko noći već se ideja razvijala zadnjih godinu dana. - Intenzivno sam samo na pripremi radila nekoliko mjeseci i prepoznala sam kako je ovo potrebno Lipiku, ali i okolici, a sa širokom ponudom i konkurentnim cijenama računam kako ću dobro i raditi, govori Tihana i dodaje kako unatoč riziku bila joj je velika želja imati slobodu, raditi za sebe i svoju budućnost.

Široka i raznovrsna ponuda za ured i kuću

U zaista širokoj ponudi knjižare i paprinice nalazi se uredski materijal, školski pribor, oprema za čišćenje, party program te poklon galanterija koja uključuje i suvenire Lipika, ali i prigodne božićne ukrase i poklone. Tihana najavljuje kako su tijekom cijelog prosinca promotivno snižene cijene na božićne ukrase, ali i drugu ponudu.

Uz ponudu školskog pribora, svega što je potrebno vašem djetetu u školi, ponuda uredskog materijala uključuje tiskanice, papir za printere, koverte, termo role za račune, fascikle, registratore te ostalu uredsku opremu i sitni inventar. U opremi za čiščenje nalaze se razna sredstva kao i spužvice, četke, papirnati ručnici te oprema za toalet i kuhinju. Party program nudi od balona, svijećica za torte, konfeta, plastičnih tanjura i čaša do salveta i papirnatih stolnjaka u rolama. Tu je i cjelokupni program za krštenje uz svijeće, odijelca i haljinice.

Prigodni pokloni za Božić i Novu godinu

Poklon galanterija i suvenirnica uključuje privjeske, magnete, šalice sa slikom, torbe, raznovrsne kutijice, albume i čestitke te poklon vrećice raznih dimenzija. Tihana najavljuje i kako su u dolasku i laptopi koji će u ponudi biti kroz desetak dana.

Od načina plaćanja uz gotovinu moguće je plaćanje karticama i na rate, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati i subota od 8 do 13 sati. Navratite jer novootvorena knjižara i papirnica nudi za svakog ponešto, a kako najavljuje i Tihana cjelokupni široki asortiman redovito će se nadograđivati novom ponudom.