Compas - lipički mjesečnik
Mirisi Božića u Lipiku

Najluđa noć u godini u perivoju Lipika

01.01.2018. 10:00 | 1952 pregleda | Vijesti

Ispraćaj stare i doček nove godine u Lipiku su treću godinu zaredom protekli uz dva slavlja. Prvo su najmlađi dočekali novu godinu u "slatkom šatoru" na 3. dječjem dočeku nove godine u Lipiku kojeg su pripremili djelatnici gradske uprave Grada Lipika, Turističke agencije LIRA i volontera akcije "Grad Lipik prijatelj djece", a potom su oni malo stariji proslavili posljednju noć 2017. te prvo jutro 2018. godine uz veselo ozračje kojeg je svirkom priredio glazbeni sastav „Ritam band“ iz Požege.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Najmlađi su najluđu noć u godini proveli i slatkom šatoru s animatorima koji su se pobrinuli za dobru atmosferu, a za sve koji su došli dočekati dječju novu godinu tu je bio i topli slatki napitak. Djecu je pri kraju programa iznenadila i velika eksplozija balona, a kao veliko slatko iznenađenje organizatori su pripremili "slatku kuću", tj. kućicu napravljenu od slatkiša koje su kasnije podijelili djeci. Tijekom slavlja, djeci se u slatkom šatoru pridružio i gradonačelnik Lipika Vinko Kasana koji je najmlađima i njihovim roditeljima poželio sretnu novu godinu te im se pridružio u plesu nakon čega su se svi zajedno uputili izvan šatora gdje su uz puštanje lampiona-lanterna želja priveli kraju ovo druženje. Tijekom cijele večeri za sve zainteresirane tu je bio i vlakić Lipik Experss koji je vozio po uređenom lipičkom parku.

Fotogalerija: Dječji doček nove godine u "slatkom šatoru" (31.12.2017.)

Nakon slatkog dočeka nove godine za najmlađe, na red su došli i oni malo stariji. Za veselo ozračje tijekom najluđe noći pobrinuo se glazbeni sastav „Ritam bend“ iz Požege koji je neumornom svirkom podizao atmosferu sve do ponoći. Nakon odbrojavanja do ponoći gradonačelnik Vinko Kasana uz zdravicu poželio je najbolje želje i onima malo starijima. Poslije lijepih želja svi su se uputili izvan šatora gdje su mogli uživati u novogodišnjem vatrometu.

Fotogalerija: Doček nove godine u perivoju Lipika (31.12.2017.)