Mirisi Bozica generalni 2018
Policijska uprava POŽEŠKO SLAVONSKA

Željko Grgić novi načelnik PU požeško-slavonske

05.11.2017. 10:30 | 1435 pregleda | Vijesti

Na konferenciji za medije održanoj 3. studenoga u prostorijama PU požeško-slavonske, zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez, predstavio je novog načelnika PU požeško-slavonske, Željka Grgića.

Piše:
Matija Kulhavi

Novoimenovani načelnik PU požeško-slavonske je diplomirani kriminalist koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine  obavljajući radne zadaće od policajca u Specijalnoj jedinici policije, pomoćnika načelnika za poslove policije, službenika za zakonitost i postupanje, voditelja Ureda načelnika, načelnika Odjela kriminalističke policije te policijskog službenika za preventivu i nadzor u cestovnom prometu PU požeško-slavonske.

Novi načelnik PU požeško-slavonske dragovoljac je Domovinskog rata te je odlikovan Spomenicom Domovinskog rata, Spomenicom Domovinske zahvalnosti, Redovima hrvatskog trolista i Nikole Šubića Zrinskog  te medaljama za "Bljesak" i "Oluju".

Načelnik Željko Grgić je zahvalio na ukazanom povjerenju, istaknuvši da mu je čast svojim radom opravdati to povjerenje. Također je naglasio da će se približiti građanima, slušati i uvažavati njihove savjete, prijedloge ali i primjedbe te razvijati povjerenje građana prema policiji, težiti izravnoj komunikaciji s građanima, ali i uključiti ih u provedbu preventivnih aktivnosti policije jer smatra da je to jedan od najboljih načina rada; stoji u priopćenju PU požeško-slavonske.