Slavonsko kolinje i 1. čvarkijada
Slavonsko kolinje i 1. čvarkijada
Lukovo Novska horizontalni
MJESNI ODBOR LIPIK

MO Lipik donio plan za 2018. godinu

06.10.2017. 15:59 | 690 pregleda | Vijesti

Dana 27. rujna 2017. godine održan je sastanak Mjesnog odbora Lipik gdje su nazočni članovi odbora napravili pregled odrađenih projekata iz 2017. godine te donijeli plan za 2018. godinu.

Piše:
Hrvoje Gjulić

Sjednicu je otvorio predsjednik vijeća Mjesnog odbora Lipik Bore Tutić koji je pozdravio nazočne i utvrdio da je na sjednici prisutna potrebna većina članova MO Lipik za pravovaljano odlučivanje.

Dnevni red sjednice sastojao se od tri točke: 1. Rezime napravljenog u 2017. godini; 2. Plan za 2018. godinu; 3. Različito

Prijedlozi koji će biti iznijeti prema Gradskoj upravi su slijedeći: Završetak dječjeg igrališta u ulici Stjepana Radića; Prijedlog da se u Lipiku postavi jedna česma s pitkom vodom na javnom mjestu, s obzirom na to da je Lipik grad vode; Postavljanje jednog sata na javnom mjestu; Dovođenje električne i vodovodne infrastrukture do sjenica i igrališta na otvorenom uz jezero Raminac; Ulica Ruđera Boškovića propao je asfalt kod šahte; Sanacija dijela asfalta kod crkve u ulici A. Stepinca izlaz na glavnu cestu; Postavljanje oglasne ploče kod dječjeg igrališta u Ulici Stjepana Radića; Upozoriti pogrebnike da ne stavljaju osmrtnice na debla u Lipiku jer sada postoje oglasne ploče; Popuniti i obnoviti drvored magnolija u Udinskoj ulici; Izgradnja dječjeg igrališta u Dakić sokaku.