AS obrt
Hrvatski dom

KPD "SLOGA" Pakrac poziva djecu i mlade građane na uključivanje u aktivnosti

04.09.2017. 09:56 | 890 pregleda | Vijesti

Aktivnosti KPD "Sloga" Pakrac omogućuju djeci i mladima da dio svog slobodnog vremena provedu kreativno, edukativno i aktivno, družeći se s vršnjacima, vježbajući u odabranom programu u pravilu u poslijepodnevnim i večernjim satima - po dogovoru s voditeljima.

Upisi u aktivnosti traju tijekom rujna 2017.

Da biste postali član/ica DJEČJE GLUMAČKE SKUPINE Kulturno prosvjetnog društva “Sloga” Pakrac trebate:

1. željeti život začiniti s još više veselja i radosti,

2. znati (barem malo) čitati i biti u dobi od 6 do 12 godina,

3. odlučiti se igranjem učiti i učenjem igrati,

4. doći u petak (tijekom rujna) u 18:00 sati u Hrvatski dom “Dr. Franjo Tuđman” u Pakracu, dvorana “Ivana Nemeta” (prvi kat desno, druga vrata). Govorne ili tjelesne mane NISU prepreka ako ih takvima VI sami ne doživljavate! Svi su dobrodošli!

Želimo obogatiti naš glumački tim znatiželjnom djecom, koja su spremna redovno i redovito vježbati, igrati se i učiti. Uz vježbanje govora i pokreta, maski i gesta, sklapat ćemo prijateljstva, graditi tim, razvijati maštu, stjecati samopouzdanje kroz igru i radost, stvarati PREDSTAVE! Surađujemo s roditeljima, prilagođavamo se nastavnom programu. Jednom godišnje putujemo prema dramskom naslovu u druge gradove, upoznajemo zanimljiva mjesta, likove i situacije.

PLESNA SEKCIJA

Pozivamo one ritma pune, nemirne, razigrane, a osobito stidljive i povučene da nam se pridruže u vježbanju plesa u jednoj od naših dobnih skupina gdje zajedno razvijamo pokret, uživamo u glazbi i kreativnosti korisnoj tijelu i duhu:

1. mala: od tri do šest godina,

2. srednja: od 7 do 11 godina

3. velika: od 12 godina

Upise vršimo tijekom rujna, a prvi susret je u utorak 12.09. u 18 sati.

Imate pitanje? Tu smo: sloga@kpd-sloga.hr